TABERE DE VARĂ

Servicii incluse:

- cazare 5 nopți;

- pensiune completă, începând cu cină în ziua 1 și terminând cu prânz în ziua 6;

- ghid turistic și animator activități și jocuri de cabană pe durata taberei;

- activități de descoperire a naturii, speologie, escaladă, tiroliană, drumeții, orientare cu busola, echitație, activități de animație: jocuri, concursuri și multe surprize;

- excursii la Peștera Bolii, la parcul de aventură de la Pensiunea Retezat, stâna din Straja, vf. Mutu și vf. Straja, Schitul Straja, cascadele Valea Mării și Lazărului.

Transportul la și de la obiectivele vizitate este inclus în preț și este efectuat de către Complex Montana.

Activități în Straja:

- Escaladă, cățărări, tiroliană, drumeții, jocuri pe echipe, activități artistice, vânătoare de comori, carnaval, jocuri cu apă, seara talentelor, discotecă, foc de tabără, activități de interior: jocuri și concursuri.

Activităţi la Pensiunea Retezat:

- Parcul de aventură ’’Părăul Negru’’ (tiroliană, ateliere de echilibru, poduri cu obstacole, scări suspendate, căţărare pe stâncă), vizitare cascade, echitație, tubing, perete de cățărare.

Numărul minim de participanți este 15, iar numărul maxim de participanți este 80. Pot participa elevi și studenți, de orice vârstă. Profesorii/adulții însoțitori ai grupului beneficiază de cazare și masă gratuit. Se consideră un profesor/adult însoțitor la un număr de 10 elevi.